פאפ לא תקין והפניה לקולסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

25/06/2019 | 10:43 | מאת: שרה

.(ndocervical/metaplastic cells Specimen Adequacy ,Atypical squamous cells of undetermined significance cannot exclude HSIL. (ASC-H היי קיבלתי תשובת pap והפניה לקולסקופיה אני מרגישה כאבים באגן ועייפות מוגברת כמה דחוף לעשות קולסקופיה ? התור הקרוב תוך 4 חודשים . האם יכול להיות מצב טרום סרטני או סרטני ???

ככל שתקדימי לעשות יתברר לך המצב לאשורו מוקדם יותר ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם