צוואר הרחם בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/03/2019 | 10:32 | מאת: ?

שלום רב בת 34 , כבר שנים סובלת מדימום מצוואר הרחם לאחר קיום יחסים בשנת 2015 ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות ,פאפ 3 פעמים ,פעם אחרונה הייתה בשנת 2017 כל הבדיקות תקינות ,בנוסף נשלחתי לעשות בדיקת קולפוסקופיה פעמיים כולל ביופסיה מצוואר הרחם כל הבדיקות יצאו תקינות ולא ידעו מה גורם לדימום לאחר הברור נכנסתי להריון והתופעה חלפה כאילו לא הייתה ולכן הפסקתי את הברור גם לאחר הלידה 3 שנים אחרייה לא חזרה התופעה לפני 4 חודשים זה חזר שוב יש לציין כי אני מנסה להרות 4 חודשים הייתי אתמול אצל רופאת הנשים שלי שביצעה אולטרסאונד שהיה תקין לאחר לקיחת פאפ הופיע דימום שהיא ראתה ושלחה אותי לבצע שוב את בדיקת הקולפוסקופיה אני ממש מודאגת ולא יודעת מה לעשות פוחדת מאוד מסרטן צוואר הרחם האם זה יכול להיות ?למרות שכבר עשיתי את רוב הבדיקות לפני 4 שנים והכל יצא תקין מה זה יכול להיות ?? אשמח לקבל מענה אני מאוד לחוצה קבעתי תור לקולפוסקופיה והתור נקבע לי רק לעוד חודשיים ואני ממש בלחץ במידה ואכנס להריון עדיין יבצעו לי את הבדיקה ? תודה

26/03/2019 | 23:59 | מאת: שני

תדעי שמאוד אופייני לדמם אחר משטח פאפ. זה בסדר גמור ולא מעיד על בעיה.

אשמח לעזור. דרושה בדיקה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם