הפרשות מרובות לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

08/03/2019 | 08:16 | מאת: לימור

היי ד״ר רציתי להבין כי לא קיבלתי הסבר עשיתי בדיקת קלופוסקפיה במהלך הבדיקה הרופא אמר שהכל תקין וכי רוצה לקחת דגימה לביופסיה מאזור שהוא לא רואה בו טוב רק שניהיה בטוחים שהכל תקין לקח ECC מתעלת צוואר הרחם אמר שלא אמור להיות דימום הבדיקה הייתה מלפני יומים לאחר הבדיקה היו לי כאבי מחזור חזקים מאוד לקחתי אדוויל בכמות שאני לא רגילה ורק אז הפסיקו הכאבים בוקר אחרי התחילו לי הפרשות חומות דמיות ואז הפרשות שקופות עם גושים אפורים והיום יומים אחרי יש לי הפרשות מרובות בכל ניגוב יוצא ממש כמות והן בצבע צהוב האם זה תקין ? עד מתי אמור להיות הפרשות ? ושאלה נוספת מתי מותר לחזור לקיים יחסים? תודה

לא ניתן להשיב לשאלתך ללא בדיקה. לגבי יחסי מין, כשנפסק הדמם/ הפרשות חומות, אפשר לקיים יחסים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם