תוצאות פיפל דימומים וקרישי דם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/02/2019 | 05:48 | מאת: יאלוש

שלום בת 38 ברקע follicular ca thyroid בשל דימומים וקרישי דם בוצע לי פיפל התוצאה קטעי רקמה אפורים חומים בלתי סדירים שונים בגודלם ובצורתם אבחנה T84000 M79450 Disordered proliferative endometrium with stromal breakdown מה המשמעות כי למעשה אני קרוב לחודש מדממת עם אנמיה שמטופלת בונפור עירוי תודה

אין ממאירות. גשי לרופא המטפל לטפול בדמם. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם