תוצאות פאפ וקולונוסקפיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

21/02/2019 | 16:49 | מאת: אנונימית

שלום עשיתי בדיקת פאפ שגרתית ושם היה כתוב בממצא hpv וcin1 הרופאה שלי שלחה אותי לקולונסקופיה ושם הרופאה אמרה שהכל נראה תקין לגמרי .אך אם זאת היא לקחה דגימה שהתוצאות יחזרו בעוד כשישה שבועות .יש לי ממה לחשוש ? יש אפשרות שבדיקת הפאפ טעתה ?לפי הבנתי שהבדיקה השנייה יותר אמינה ,אודה על תשובתך .

בדיקת הפאפ איננה מדויקת. מאחר וכבר נלקחה לך ביופסיה, יש להמתין לתוצאתה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

22/02/2019 | 07:53 | מאת: אנונימית

תודה על תשובתך . לא נלקחה ביופסיה . נלקח pap tayping ,את זה היא לקחה ליתר בטחון . אבל בקולוסקופיה הכל נראה לה תקין גם אם הדיו . יכול להיות שיש דלקת או משהו אחר ? ולכן הפאפ יצא חשוד ?

22/02/2019 | 12:22 | מאת: אנונימית

תודה על תשובתך . לא נלקחה ביופסיה . נלקח hpv tayping ,את זה היא לקחה ליתר בטחון . אבל בקולוסקופיה הכל נראה לה תקין גם עם הדיו . יכול להיות שיש דלקת או משהו אחר ? ולכן הפאפ יצא חשוד ? תודה מראש

מנהל פורום צוואר הרחם