בלחץ נורא בגלל פצע בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

11/12/2018 | 03:35 | מאת: היידי

יש לי שחלות פולציסטיות ודימומים לא סדירים לפעמים6 שבועות אין זכר לדם ולפעמים כל שבוע וחצי במשך חודש וחצי לאחרונה לא קבלתי מחזור 8 שבועות ועשיתי בדיקת הריון כמה פעמים ויצא שלילי ופתאום היה כתם אדום דםשהרב התיר אותו ואחכ הפסיק הדימום הלכתי למוקד נשים והרופאה אמרה לי שאני ילך לעשות בדיקת קולוסקופיה וזה יכול להיות ממיר בקיצור הלחיצה אותי ומאז אני בחרדה

ממליצה לך להיבדק. רק כך ניתן יהיה לדעת מה המצב בדיוק. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם