קולפוסקופיה בת 21 המשך טיפול

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

11/11/2018 | 19:56 | מאת: רעות

שלום ד"ר, בתי ביצעה בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה ואח"כ קולפוסקופיה שיצאה תקינה צוואר רחם נקי ולא נלקחה ביופסיה.נאמר לה שכנראה היה וירוס הפפילומה שחלף. מתי היא צריכה לעשות פאפ נוסף?האם צפויה בעיית פוריות?האם מומלץ חיסון לאחר ההדבקות? האם צריכה לשמור לא להדביק? תודה מראש.

- בעוד שנה - לא - כן - תלוי בתשובת הפאפ שבודקת היום גם את זני וירוס הפפילומה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם