משהו נוסף לגבי כאבים בזמן גמירה וציסטה פרא שחלתית

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

11/05/2018 | 12:49 | מאת: מאירה

שלום דר אני פונה אליך שוב כי ברצוני לדעת עוד משהו ברשותך- במקרה של כאבים בבטן תחתונה בצד ימין לאחר גמירה אורגזמה, כאבים שמלווים בכאב למעשה בטבור בזמן גמירה שהתחילו מזה כמה חודשים ולא היו לפני. ומתרחשים רק בזמן הגמירה עצמה,. הרופאת נשים אמרה שזה כיווץ של הרחם.. לאחר שיחת טלפונית, אבל לפני שאגיע אליה, רציתי בבקשה לשאול- 1. האם מקור הכאב בזמן הגמירה הכוונה- הרגשה של סוג זרם חשמלי בבטן תחתונה לדגדגן ולצד ימין איפה שלמעשה קיימת לי גם ציסטה פרא שחלתית האם יכול להיות בגלל הציסטה הפרא שחלתית שיש לי בצד ימין פתאום יש את הכאב הזה שאני מרגישה בזמן הגמירה?? אני רוצה לציין שזוהי ציסטה שאובחנה מלפני 10 שנים בערך, והיא במעקב והוחלט לא לעשות ניתוח, היא בגודל 44*55 ונשארת ככה ללא שינוי. ועד כה לא היו בגלל כאבים בזמן הגמירה. אולי היא התחילה לגרום לכאבים פתאומיים? ושאלה נוספת בבקשה- האם כשארצה להיכנס להריון בעתיד ואני כרגע בת 30, אני יכולה? או שייכולה להיות בעיה עם הציסטה להיכנס להריון או בעיות פוריות? תודה

אם הוצאת הציסטה תגרום להעלמות הכאב, סימן שהיא היתה הסיבה לכאב. אין קשר בין הציסטה לפוריות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038,9 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם