חשד להידבקות בחיידק/ וירוס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/10/2009 | 22:05 | מאת: מלי

שלום אני בת 22, נמצאת כרגע בשבוע 29+2 ולפני כשבוע ביקרתי במיון עקב תלונות מכאבים באזור המותן.. נמצאה אצלי אבן בכליה ודלקת כליות (שחזרה לאחר טיפול אנטיביוטי שנמשך 10 ימים) מאז החזרה מהמיון איני חשה בטוב, החום עולה לי בעיקר בשעות הלילה, וביומיים האחרונים התחילו לי שלשולים עם בחילה וכאבי ראש אדירים בדקו לי בבית החולים (באותו ביקור) חלבון בשתן ושללו רעלת הריון ולכן זה די מדאיג אותי אני חוששת שנדבקתי באיזה חיידק או וירוס כלשהו או שמדובר בדלקת עצמה אשמח לתשובה מוקדמת ככל האפשר תודה ולילה טוב

מקרה כמו שלח לא ניתן לפתור בפורום, אך חייבת התיחסות רפואית וחוות דעת רפואית רק לאחר בדיקתך, אם נבדקת במיון ושוחררת , סביר להניח שאת בסדר, אם יש לך ספק את צריכה לגשת לבדיקה נוספת אולי חוות דעת נוספת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה