תוצאות בדיקות דם והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2009 | 13:41 | מאת: כרמית

שלום רב אני בשבוע 7 לאחר שנמצא שק הריון עם עובר שהיה צמוד לדופן שק ההריון שבקושי ראו אותו אך ראו את פעימות הלב...האם תקין? ביקשו ממני לחזור עוד חודש לבדוק תקינות. בנוסף- אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ונמצא בבדיקות הדם שיש דלקת בבלוטה, האם ניתן לקחת אנטיביוטיקה? (בפעם הקודמת נתנו לי נקסין שגיליתי שאני רגישה אליו ולא הטיב עימי), בנוסף הסוכר שלי היה 112 שמראה שזה דיי גבוהה, האם זה תקין או יש לחכות עד לביצוע העמסת 50?, ובבדיקת תרבית שתן נמצאה צמיחה מעורבת? האם צריך לחזור על הבדיקה או גם לקחת אנטיביוטיקה? האם מצב של כל כך הרבה אנטיביוטיקה זה בסדר או לטפל אחד אחד? תודה על תשובה מודאגת

אם ניצפה דופק ניראה שההריון מתפתח, נקסין - תרופה נגד כאבים ולא אנטיביוטיקה , מותרת אנטיביוטיקה בהריון, 112 זה גבוה מומלץ לבצע העמסה כעת כי יתכן ויש לך כבר סכרת, תרבית מעורבת מחייבת ביקורת תרבית ולא טיפול אנטיביוטי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה