פתח תקווה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2009 | 18:25 | מאת: יעל

שלום, אני בת 27.5. בשבוע 12 ו-4 ימים. אתמול ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית. על פי התוצאות העובי 2.8, והסיכוי הינו 1:120. רציתי לדעת עד כמה התוצאות מדאיגות והאם כדאי לבצע סיסי שילייה ולא לחכות למי שפיר. בנוסף היום ביצעתי בדיקת ביוכימי, אבל התוצאות יהיו רק עוד 10 ימים. אני ממש בחרדה. אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה. תודה מראש

20/08/2009 | 15:04 | מאת: ד"ר אריה שחר

אחת מהמטרות של השקיפות עורפית היא לתת תשובה מוקדהת כדי שאפשר יהיה לבצע סיסי שליה ואז לאתר מוקדם ככל האפשר בעיות כמו תסמונת דאון, נכון שהסיכון מעט מוגבר אך נותן אפשרויות טיפול / רגיעה - מוקדם יותר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה