אנדומטריוזיס של צלקת לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2009 | 22:59 | מאת: שלי

מה ניתן לעשות ? לפני 5 שנים ילדתי בניתוח קיסרי ואח"כ כל הזמן כאבים ולאחר שנתיים וחצי הכניסו לבטני רשת וגם זה לא עזר ועד היום יש כאבים ובמיוחד בזמן מחזור . במידה ויוציאו את הרשת בניתוח ולא ישימו רשת חדשה האם יגרם לי נזק ? האם יחמיר המצב או הכאבים ? האם יש דרך טבעית ברפואה המשלימה שידועה לרופאים כמו למשל חדר מלח ? האם זה יכול להזיק ?

17/08/2009 | 10:02 | מאת: ד"ר אריה שחר

מומלץ לפנות ליעוץ מסודר ולשקול טיפול במצבך , אם זה אנדומטריוזיס - חוץ מטיפול ניתוחי ישנן טיפולים תרופתיים, או שילוב של טיפולי כך שהאפשרויות רבות וצריך להתאימו לך , רצוי לראות דוחות ניתוחיים קודמים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה