GBS

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/08/2009 | 19:48 | מאת: חגית

אני נמצאת בשבוע 37+5 קיבלתי תוצאות של משטח לתרבית שנלקח לי מהנרתיק ומפי הטבעת. את התשובה הסופית קיבלתי בשתי תוצאות: באחת צמיחה של candida albicans ובשניה כתוב במעלה הדף בסעיף הערות כלליות: GBS, תשובה לפטריות בנפרד. אני מניחה מהתשובה הזאת שאני גם נשאית לחיידק הGBS וגם יש לי פטרייה.... השאלות שלי הן: 1. האם יש קשר בין הפטרייה לחיידק? 2. האם יש טעם לטפל בפטרייה? בסה"כ אני לא מרגישה כלום... 3. האם אני יכולה להמשיך לעשות עיסוי פרינאום עם שמן שקדים במצב כזה? 4. האם רק אני אקבל אנטיביוטיקה במהלך הלידה? או שגם העובר? איך אפשר לדעת שהעובר לא רגיש למרכיבי האנטיביוטיקה? 5. אני מאד מודאגת מהחיידק GBS ולא רוצה שהתינוק ייפגע, האם הטיפול באמת מונע סיבוכים בתינוק? תודה על התשובות

אין קשר אין טעם יכול לשרוף בנוכחות קנדידה אנטיביוטיקה לך שתעבור לעובר במהלך הלידה כן מונע

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה