דימום לאחר לידה- שאלת המשך מ30.3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/03/2007 | 14:50 | מאת: ריקי

תודה על התייחסותך לשאלתי מ30/3/07. הדימום לא מסיבי אך אדום וזאת לאחר החלשות כפי שאתה מתאר.היום נעלם. שאלתי: הלידה (שניה) היתה רגילה (נרתיקית) במהלך תקין ומהיר יחסית (5 שעות). לידה ראשונה היתה בניתוח קיסרי (מצג עכוז). האם יכול להיות קשר ורמז לבעיה בשל הרקע.? תודה על תשובתך.

שלום לך ריקי לא נראה קשר לעובדה שזאת לידה נרתיקית לאחר ניתוח קיסרי בעבר העובדה שהדימום חלף מעודדת בכל מקרה יש להבדק 4-6 שבועות לאחר לידה בכדי לראות שהבל חזר לתיקנו ולתכנן אמצעי מניעה חג שמח ומזל טוב לך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה