בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/07/2009 | 18:35 | מאת: שרון

שלום . אני נמצאת בשבוע 24+3 ובבדיקת שתן -תרבית =Urine Culture Vitek התוצאה שהתקבלה-Streptococcus agalactiae- (group B) 100,000 CFU/ml - מ לודג בתוצאה של All isolates&sensitivity התוצאה שהתקבלה 99999999990000 0001 האם ה מצב מסוכן? אני לא מרגישה שיש לי דלקת בשתן. הרופא נתן לי מוקסיויט פורטה 500 מ"ג. יש לציין כי אני יודעת שיש לי כליות פוליציסטיות -במעקב בלבד. האם אין מניעה לקחת את הכדורים האלה? תודה!

30/07/2009 | 09:43 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשרון שלום. הטיפול שקיבלת הוא נכון ורצוי. בנוסף תקבלי גם בחדר לידה אנטיביוטיקה בעירוי לוריד כדי למנוע הדבקת התינוק בחידק-GBS שכאמור נמצא אצלך בשתן.יש לזכור לידע את הצוות בחדר הלידה על התוצאה שקיבלת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה