הערכת משקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/07/2009 | 13:18 | מאת: אקה

שלום ד"ר, אני בהריון שני, שבוע 31.1 לפי ו.א. היום ביצעתי את הערכת משקל והנה תוצאות: BPD: מתאים לשבוע 32.1, הערך - 81 מ"מ OFD: 106 מ"מ HC: מתאים לשבוע 32.4, הערך - 293 מ"מ AC: מתאים לשבוע 30.1, הערך - 260.2 מ,מ FEMUR: מתאים לשבוע 30.6, הערך - 59 מ"מ. הערכת משקל 1612 גר כמו-כן, התגלה שחדר מוח לטראלי ימני - 9 מ"מ ומי שפיר -245. נאמר לי שיש לעקוב אחרי חדר ימני וריבוי מי שפיר. על מה זה יכול להצביע? תודה מראש,

הערכת משקל תקין, חדר ימין גבולי ועדין לא פתולוגי, כמות מי השפיר מעט מעל הנורמה, מקסימום עליך לגשת ליעוץ גנטי דרך הקופה שלך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה