הריון תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/07/2009 | 19:32 | מאת: שרון

אני בת 41 שבוע 22 להריון תאומים. ב"ה הכל תקין. הרופא במרפה להריון בסיכון אמר שבד"כ ממליצים על שמירת הריון בשליש השלישי. אני אמנם לא עובדת עבודה פיזית אך עובדת 9 שעות ביום לפחות. במה כרוכה השמירה? מנוחה מוחלטת ללא יציאה מהבית?

ההתיחסות צריכה להיות על פי התנהגות ההריון - אם אין בעיות אפשר להמשיל לעבוד גם בחודש תשיעי ואם בעיות כמו צירים מוקדמים, כאבים, התקצרות צווארית וכד הרי שיש לקחת שמירת הריון מוקדם יותר- הכוונה למנוחה ומניעת מאמצים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה