לחץ בפות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/07/2009 | 13:00 | מאת: גלית

שלום אני בשבוע 27 מרגישה לחץ חזק בפות (כבר משבוע 16,17 שרק הולך ומחריף). ההרגשה היא כאילו שהתינוק רוצה לצאת. הלחץ והכאב מקשה עליי אפילו את ההליכה. כמו כן יש לי צירים לא סדירים. רופא הנשים שלי לא מתרגש וטוען כי אין קיצור של הצוואר. לא נתן לי מענה מה זה יכול להיות אני מאוד מוטרדת. ב toco לא היו צירים (הרגשתי כי אין לי צירים בבדיקה) ממה הלחץ בפות יכול לנבוע אם לא מלחץ על הצוואר? אני מאוד מוטרדת. תודה רבה

נא לבדוק אורך צואר הרחם באולטרסאונד אם תקין וגם אין צירים לא הייתי מודאג

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה