חומצה פולית ןאומגה 3/ מתנצלת נא להתייחס להודעה ז

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/06/2009 | 17:36 | מאת: אנט

שלום אני בשבועות הראשונים של ההריון לאחר טיפול הפריה במהלך החודשים שלפני ההריון לקחתי כל יום חומצה פולית 5 מ"ג ואומגה 3 של חב אלספה עכשיו רכשתי אומגה 3 - 9 חודשים של חב אלספה זה כולל חומצה פולית במינון של 400 מק"ג ויחד עעם זה רכשתי מולטי ויטמין - פרנטל של חב אלטמן - 9 חודשים וגם הוא כולל 400 מק"ג של חומצה פולית שאלתי 1. האם מותר לקחת מינון של חומצה פולית ביום 5 מ"ג + 800 מק"ג אני חוששת לקחת את כל הכדורים יחד אולי יהיה אובר של חומצה פולית 2. האם אתם ממליצים לקחת את האומגה 3 + מולטי ויטמין של החברות הנ"ל תודה

לגבי חומצה פולית ראי תשובתי לעיל אני לא מתיחס לחברות מסחריות מולטי ויטמין כדור ביום זה כל מה שאת צריכה לקחת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה