בדיקות במחלקה לסיכון גבוה - שבוע 31

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/06/2009 | 18:48 | מאת: דנה

שלום, קיבלתי הפניה למחלקה להריון בסיכון גבוה לביצוע מספר בדיקות לאחר בשסקירה ראו כי הגולגולת מעט קטנה והמרפסים מעט קטנים .בטופס שקיבלתי מבית החולים כתוב כי עליי לעבור בדיקת תבחין לעובר ללא דחק וללא פיטוצין. אשמח לדעת מה זו הבדיקה ולשם מה נועדה . תודה

28/06/2009 | 09:34 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לדנה שלום. האמת שגם לי לא ממש ברור לאיזה תבחין התכוונו. ההשערה שלי שאולי מדובר על בדיקת מוניטור עוברי הרושמת את דופק לב העובר לאורך כ-20 דקות.הבדיקה נועדה לקבלת עדות למצבו הכללי של העובר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה