בדיקות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/06/2009 | 13:35 | מאת: מיטל

היי עשיתי ביום שני בדיקות דם ושתן חלק מהתוצאות הגיעו ולא נראות לי... SPECIFIC GRAV -U STRIP -1.033 PROTEIN -U STRIP 50 C-REACTIVE PROTEIN 0.79 חוץ מזה המוגלובין קצת נמוך... לפני שבוע עם + חלבון בסטיק שתן - קשור?? לא יודעת אם קשור אבל... מאובחנת כחולת FMF ללא טיפול כרגע עם בצקות ברגליים שבוע 20 מה זה אומר??

25/06/2009 | 09:28 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיטל שלום. הבדיקה שאת מציגה היא עדין בדיקה סטיק.ממליץ שתבדקי כדי לשלול הפרשות נרתיקיות היכולות לשנןות התוצאה. אם עדין חלבון בשתן יש לבצע איסוף ל-24 שעות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה