מודאגת!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/06/2009 | 14:37 | מאת: אורי

שלום רב, עשיתי אולטרסאונד כבדיקה גניקולוגית שגרתית בפעם הראשונה, אני בת 24 עוד מעט מתחתנת... הרופא ראה שני רחמים, רחם אחד עם מחיצה שלמה. אני מבינה שזה מום מולד, שאלתי אותו מה זה אומר ומה הסיכונים והוא לא ידע לענות... קראתי על כך באינטרנט ומה שקראתי לא מוצא חן בעייני... מה הסיכוי ללדת תינוק בריא ושלם במצב כזה?

25/06/2009 | 09:17 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למודאגת שלום. המלצתי שתעברי בירור יותר מדויק מבדיקת אולטרהסאונד.כולל למשל היסטרוסקופיה (מבט ישיר לתוך הרחם).אם אכן קימת מחיצה ניתן להורידה ואז סיכוי טוב מאד ללידה רגילה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה