בדיקות דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/06/2009 | 15:41 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 38. כהכנה להריון ביצעתי בדיקות גנטיות. מעבר ללקיחת חומצה פולית ופרנטל, הייתי מעוניינת לעבור בדיקות דם מקיפות כהכנה להריון. מהן הבדיקות המומלצות עבורי? תודה, יעל

17/06/2009 | 15:49 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ליעל שלום. ממליץ שתתיעצי עם רופאך המכיר את הרקע הרפואי,האם יש כעת צורך בבדיקות נוספות ואם כן אילו.

28/06/2009 | 11:49 | מאת: יעל

לצערי לא קיבלתי שום הסבר והכוונה מהרופא שלי בנושא. מהן הבדיקות המומלצות עבורי? קיימות בדיקות שגרתיות של תחילת הריון שניתן לבצען גם לפני הכניסה כגון סוג דם וסקר למחלות ויראליות שונות. מהם הבדיקות הקיימות עבור המחלות הויראליות? תודה, יעל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה