בדיקת מי שפיר בעקבות SMA

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/05/2009 | 13:57 | מאת: אילנה

שלום - אני בשבוע 20 להריון (שני), ונמצאתי נשאית של SMA, בעלי יעשה בדיקה מחר אבל אנחנו מעוניינים לבצע בדיקת מי שפיר (פרטית) בכל מקרה. איך קובעים תור? תוך כמה זמן מקבלים תוצאות? הבנתי שאם אני מעוניינת לעשות SMA לעובר יש אפשרות (לא למי השפיר אלא ממש לעובר) יש המלצות? אודה לכם על תשובתכם המהירה, אין צורך להוסיף שעכשיו אני בפאניקה...

12/05/2009 | 21:25 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אילנה הכי טוב זה לקבוע ייעוץ גנטי בהקדם במכון גנטי באחד מבתי החולים הגדולים. שם גם יקבעו לך תור למי שפיר ויפרטו לך את כל השלבים והאפשרויות. אין סיבה לפניקה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה