בדיקת ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/05/2009 | 18:26 | מאת: נעמה

שלום, לפני כארבעה חודשים עברתי הפסקת הריון לא תקין,המחזור שלי סדיר בן 30 יום, במשך חודשיים לאחר ההפלה היה לי ביוץ בזמן (שזוהה לפי הפרשות), החודש אני מנסה שוב להכנס להריון, לפי כל החישובים, מחשבון ביוץ וספירת הימים הייתי צריכה לבייץ לפני מס' ימים.אני כבר יודעת לבד מתי אני מבייצת לפי ההפרשות (ותמיד אכן זה היה מדויק לפי המחזור שהגיע בדיוק שבועיים אחרי) והפעם אין לי שום סימן שמראה על ביוץ, כמו כן אני עושה בדיקת ביוץ כל יום שיוצאת שלילית. האם יכול להיות מצב של "איחור" בביוץ? אני מאוד מודאגת שכן כל החודשים מאז הפסקתי לקחת גלולות זה היה בזמן, מה יכול לגרום לזה? האם יכול להיות חודש ללא ביוץ? מה אני צריכה לעשות? תודה מראש

09/05/2009 | 23:12 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי נעמה אין סיבה לדאגה לעיתים בעקבות לחץ הביוץ מתאחר או שחודש מסויים אין כלל ביוץ. לרוב זה זמני והביוצים שבים לסידרם. סבלנות ושלווה. בהצלחה אגב, אם הוסת לא מגיע בדקי אם את כבר בהריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה