אבעבועות רוח בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/05/2009 | 12:33 | מאת: טלי

חליתי באבעבועות רוח בשבוע ה 14. עשיתי בדיקת דם לספירת נוגדנים וזו התוצאה: varicella zoster lgG: חיובי varicella zoster lgG: חיובי. האם יש מקום לדאגה? ואם כן מה עושים? אני מאוד לחוצה. כי נמאו בסקירת מערכות שעשיתי ציסטות צאוריות. {לדעת הרופא הן יעברו תוך שבועיים, אך כדי להטיל ספק הוא הפנה אותי ליעוץ גנטי וחלבון עוברי} מה אומרות התוצאות... זקוקה לעזרה דחופה!! אני מפחדת. תודה רבה על העזרה!

06/05/2009 | 01:48 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי טלי אם אכן חלית באבעבועות רוח בהריון הדבר מסוכן להריון ומומלץ ייעוץ גנטי בהקדם. על פי הבדיקות שלך כפי שכתבת אותם זה לא ברור. לא בטוח שיש קשר לציסטות הצוואריות אך גם הן ממצא המצריך התייחסות בייעוץ גנטי. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה