טיפולי שיניים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/05/2009 | 21:05 | מאת: נועה

שלום בתחילת ההריון,כלומר לא ידעתי עדיין שאני הרה ובצעתי צילומי סטטוס עקב בעיה בשן בינה בנוסף בצעתי עזרה ראשונה בשן הבינה הכוללת אילחוש מקומי תאריך המחזור האחרון שלי היה 18/3/09 תאריך הצילומים היה 3/4/09 והעזרה ראשונה חלה 6/4/09 ללא ידעתי על מצבי בצעתי את הטיפולים הנ"ל רק אחרי שבועיים גיליתי שאני בהריון,האם גרמתי איזשהו נזק לעובר?האם אני אוכל לדעת אם נגרם נזק לעובר תרם הגיע לחודשים גדולים?אני מאוד חוששת ולא שקטה כלל! כרגע חזרו לי הכאבים בשןוכאבים חזקים מאוד הייתי צריכה לבצע עקירה כירורגית בשן בינה ולא ביצעתי מה עלי לעשות?הן לגבי הטיפולים שכבר עשיתי והן לגבי הטיפול שאצטרח לעשות?האם מותר לי ליטול אופטלגין לכאבים ואם יש לי דלקת בשן לקחת אנטיביוטיקה ולעשות עקירה תודה ושבוע טוב

קרוב לודאי הצילום והטיפול לא גרמו כל נזק לעובר באופן כללי אם יש נזק לעובר בשבועות המוקדמים האלה אז זה מוביל להפלה יש לבצע את כל הטיפולים הדרושים במהלך ההריוןכולל עקירות ומניעת זיהום חניכים לגבי שיכוך כאבים ואנטיביוטיקות נא להתיעץ עם הרופא שלך לגבי הסוגים המותרים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה