הפלה עקב מום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/04/2009 | 17:11 | מאת: עדי

שלום אני אם לשני ילדים שילדתי בניתוח קיסרי כעת אני בשבוע 18 מתקרבת ל19 לאחר אקו לב עוברי הוסבר לי שהמום חמור ביותר ,ואם אמשיך את ההריון העובר מיד לאחר הלידה יעבור ניתוח לב ראשון שבעקבותיו עוד סדרה ארועה של ניתוחי לב וקוצב לב עם אפשרות גבוהה לבעיה כרומוזולית. ההחלטה קשה אך אם אחליט לעבור הפלה אך היא תתבצע? עד כמה שידוע לי אחרי ניתוחים קיסרים לא מבצעים לידה רגילה או במקרה הזה לידה מוקדמת אם אפשר הסבר אני ממש בלחץ תודה

עליך לפנות מידית ליעוץ מסודר ככל שיעשו את זה מוקדם יותר כן יהיה טפשוט יותר במידה והחלטת לבצע הפסקת הריון אם החלטת להמשיך פני ליחידה להריון בסיכון להמשך מעקב

30/04/2009 | 17:53 | מאת: עדי

תודה על התשובה המהירה כבר פניתי וביום ראשון יש לי ועדה אך התעניינתי לדעת כיצד זה מבוצע בשבוע זה לאחר שני נתוחים קיסרים וגם שליית פתח? עדין עושים לידה מוקדמת או בהרדמה או מה.?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה