כאבי רגליים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/04/2009 | 12:39 | מאת: מירב

שלום ד"ר אני בת 37 כחודשיים לאחר לידה קיסרית, מאז הלידה יש לי ברגליים כאבי עייפות וכבדות, מהברך ומטה באופן שווה בשתי הרגליים, הכאב מורגש בכל שעות היום, מתגבר בערב, ואינו נעלם בזמן השינה, אלה להפך, הוא מתעצם בשכיבה בלילה. הכאב הנ"ל מזוהה אצלי מהעבר ככאבי עייפות לאחר יום מאומץ וככזה שעובר בבוקר. גובהי 1.55 מטר ובמהלך ההריון עליתי 14 ק"ג שלמעלה ממחציתם כבר השלתי (למקרה שישנו קשר למשקל). אשמח לדעתך בנידון, האם ישנו קשר ידוע בין כאבים כאלו ללידה, האם זה מצביע על משהו אחר, ובמידה וכן -מהו אותו הדבר. תודה מראש.

לאחר חודשיים כל סימני הלידה צריכים לחלוף אם יש תופעות שאינן רגילות יש להבדק נסי לנוח יותר במשך היום ותראי אם זה פוחת או חולף

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה