סיסי שליה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/04/2009 | 16:33 | מאת: נטע

שלום, אני מבצעת בדיקת סיסי שליה בעקבות נשאות גנטית לחרשות, בשבוע הבא. שאלתי היא האם יבדקו בכל מקרה גם תסמונת דאון - למרות שזו לא המטרה העיקרית של הבדיקה במקרה שלי? האם עלי לבקש זאת במיוחד? בנוסף, האם יבדקו גם את מין העובר? האם עלי לבקש גם את זאת במיוחד? ושאלה אחרונה: תוך כמה זן מתקבלות תשובות בבדיקת הסיסי שליה? תודה מראש

15/04/2009 | 17:25 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לנטע שלום. בבדיקה מקובל לבדוק את כל המבנה הגטי של העובר כולל תסמונת דאון ומין העובר.לגבי משך הזמן לתשובות עליך לברר במקום הבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה