ציסטה וקרע

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/04/2009 | 10:27 | מאת: לילך

יש לי שתי שאלות: 1. שבוע 7 - הריון שלישי. תקין. הרופא ראה ציסטה בשחלה. מה משמעות הדבר? 2. בלידה השניה לאחר 18 שעות צירים בוצע קיסרי שני שם התברר שהיתה היפרדות של הצלקת בצד ימין. מה המשמעויות לגבי תאריך ביצוע הקיסרי השלישי?

14/04/2009 | 10:29 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ללילך שלום. כיסית שחלתית,לא צינת איזה סוג או מה גודלה.בכל מקרה בהריון הטיפול הוא בדכ השגחה בלבד אלא אם כן יש כאבים או הכיסית מאד גודלת. לגבי הקיסרי השלישי מומלץ בשבוע ה-38. אלא אם כן מופיעים צירים קודם. בהצלחה וחג שמח.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה