GBS

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/04/2009 | 15:57 | מאת: מאי

שלום רב, לפי מה שקראתי בכל מיני פורומים, צריך להיות מחוברים בלידה לאנטיביוטיקה במשך ארבע שעות לפחות. שאלותיי הן: א) מה קורה אם הלידה קצרה יותר ולא מספיקים להתחבר לאנטיביוטיקה? ב) אם התינוק מקבל אנטיביוטיקה לאחר הלידה, האם זו מנה חד פעמית או טיפול ממושך? ג) אני בשבוע 33. הערכת משקל בשלב זה 2.400 ק"ג - האם התינוק גדול במיוחד? תודה מראש, מאי

07/04/2009 | 12:48 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למאי שלום. ההחלטה על הטיפול לעובר היא על פי החלטת רופא הילדים.הטיפול לך גם באם הלידה קצרה.אגב את יודעת שהטיפול הוא פרופילקטי,כלומר מניעתי,כי לא בטוח ששהתינוק בכלל נדבק.משקל התינוק אכן מעט גבוה. יש להמשיך ןלעקוב. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה