חלבון עוברי - מודאגת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/03/2009 | 21:24 | מאת: אילנית

שלום דר' תוצאות הבדיקות שלי הם: הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל הנבדקת הוא 1/887 ולפי הגיל ובדיקות ביוכימיות 1/615 A.F.P 1.66 BCG 2.26 ESTRIOL 0.78 האם אני בסיכון ללידת תינוק עם תיסמונת דאון? האם לעשות בדיקת מי שפיר? אני בשבוע ה- 19. אודה לתשובתך המהירה אילנית

01/04/2009 | 12:08 | מאת: ד"ר אריה שחר

הסיכון עלה במעט - אולם כפי שמצויין הסיכון הוא 1/615 , לפי משרד הבריאות - לא יממנו לך מי שפיר לפי הבדיקה

02/04/2009 | 00:04 | מאת: אילנית

שלום דר' תודה על תשובתך. שאלתי היא האם כדאי לבצע בדיקת מי שפיר? (באופן פרטי) אני מאד פוחדת מהפלה שיכולה להיגרם עקב הדיקור. אודה לך אם תוכל להשיב לי, כי אני בהתלבטות וההחלטה צריכה להעשות במהירות כי אני בשבוע 19. תודה מראש אילנית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה