ציסטה בשחלה בהריון ראשון שבוע 13

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/03/2009 | 15:01 | מאת: קרן

שלום רב, אני בת 29. לפני 12 שנה עברתי opharectomy בעקבות ציסטה בשחלה שמאלית. כיום אני בהריון ראשון ספונטני שבוע 13 וגילו ציסטה בשחלה הימנית בגודל של 25mm הגורמת לכאבים עזים בבטן התחתונה. הרופא הציע לי להוציאה דרך שאיבה או לפרוסקופיה. מה הסיכונים להריון? מה דעתכם על כך? האם זה יכול לגרום לtorsion? בברכה, קרן

מותר ורצוי לבצע לפרוסקופיה בשבוע 13

22/03/2009 | 19:10 | מאת: קרן

שלום רב, מה היתרונות והחיסרונות של פעולה זו? למה עדיף לפרוסקופיה על פני שאיבה? מה הסיכונים כתוצאה של ניתוח זה הן לי והן לעוברי? בכבוד, קרן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה