תנוחת העובר מנח רוחבי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/01/2009 | 06:18 | מאת: AS

אני נמצאת כעט בשבוע 36 לפני שבוע ביקרתי אצל הרופא והוא בדק ואמר שהראש נמצא כבר למטה בעקבות חוסר תחושת תנועות של העובר למשך יממה ניגשתי ביום שבת לבית החולים שם בדקו שיש דופק והכל בסדר ואמרו לי שהעובר שוכב לרוחב(אני גם יכולה לראות את זה בצורת הבטן שלי שהיא רחבה וגם רואים את הבליטות של הטוסיק והראש) מה ניתן לעשות?האם יש סיכויי שזה השתנה? למה זה קורה?האם יש קשר בין זה לבין חוסר התזוזות שלי?האם מומלץ לנוח יותר או לזוז יותר?יש עדיפות לשינה בתנוחה מסויימת במצב כזה?מצטערת על כל השאלות אשמח לקבל תשובות תודה

אין קשר לתנועותיך, העובר יתפוס את תנוחתו הסופית בעת התפתחות צירים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה