inhibin-A

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/12/2008 | 09:11 | מאת: מאיה

שלום רב. אני בת 36, בהיריון שני.עשיתי את בדיקתהתבחין המרובע. בשורה תחתונה התוצאה לפי הגיל ולפי ארבע הבדיקות היא - סיכוי של 1 ל-1900. שאלתי היא ספציפית לגבי תוצאת האינהיבין A שהיא:123 pg/ml, 0.9 MOM מה זה אומר??? מה נחשב לתוצאה טובה? תודה מראש, מאיה

25/12/2008 | 13:55 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למאיה שלום. החשוב הוא התוצאה הסופית שאצלך תקינה. השאר הם נתונים סטטיסטיים.יש לזכור שהמדובר הוא בחשש לתסמונת דאון בלבד.בבדיקת מי השפיר אם תבצעי בודקים עוד למעלה מ300 מחלות גנטיות נוספות. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה