מחזור לאחר הלידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/12/2008 | 10:34 | מאת: נינה

אני חודשיים וחצי לאחר הלידה. הנקתי כמה ימים ראשונים ולאחר מכן לקחתי dostinex כדי להפסיק הנקה. מאז עדיין לא קבלתי מחזור, ובדיקת דם להריון יצאה שלילית. אחרי כמה זמן ללא מחזור כדאי לגשת לרופא נשים. תודה.

15/12/2008 | 16:46 | מאת: ד"ר אריה שחר

לא ברור איך היו המחזורים טרם ההריון או אם את נוטלת גלולות או תכשירים אחרים מועד חזרת המחזור לא צפוי , אולם ניתן ב US לבדוק אם התחלת תהליך ביוצי

16/12/2008 | 12:14 | מאת: נינה

הביוץ היה לפני כ 4 שבועות לפי הבדיקה אולטראסאונד ולא היה שימוש באמצעי מניעה, כמו כן המחזור עד לפני ההריון היה סדיר 28 ימים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה