gbs

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2008 | 11:05 | מאת: מירי

שלום, אני בשבוע 37 + 1 קיבלתי תוצאה חיובית לנשאות החיידק GBS. ברצוני לברר האם מתן האנטיביוטיקה בזמן הלידה יגרום לי להיות מרותקת למיטה בזמן הלידה ? כך גם, קראתי באינטרנט שאחוז מסויים של נשים יפתח תגובה אנפילקטית קשה המביאה לנזק כלייתי חמור ובלתי הפיך עקב קבלת האנטיביוטיקה בזמן הלידה - ברצוני לברר עד כמה זה נכון. תודה מראש מירי

08/12/2008 | 13:34 | מאת: ד"ר אריה שחר

בזמן לידה פעילה את צריכה לקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד - לא חייבים עקב כך להיות מרותקים למיטה כי האנטיביוטיקה ניתנת כל 8 שעות תגובות אלרגיות לאנטיביוטיקה - לא רק בלידה, אם לא היה בעבר , למה שיופיע כעת לידה קלה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה