הפלה בשבוע 22+6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/12/2008 | 14:21 | מאת: mriam

שלום אני רוצה לשאול שאני עברתי הפלה או לידה מוקדמת עם פתיחה של 5 ס"מ בשבוע 22+6 ימים לפני כ 6 חודשים ואנחנו מנסים להיכנס להיריון אבל לא מציליחם האם הלידה המוקדמת או ההפלה המאוחרת גרמה לשיבושים שלא אצליח להרות? תודה

04/12/2008 | 00:49 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

יתכן שיש קשר בין הדברים למשל אם עברת גרידה לאחר ההפלה והיו הדבקויות או זיהום ברחם. מצד שני רוב הסיכויים שאין קשר ועם סבלנות את תצליחי להרות שוב. בכל מקרה לאור הסיפור שלך כדאי מאד להיות במעקב הריון בסיכון גבוה בהריון הבא. בהצלחה.

05/12/2008 | 09:05 | מאת: תודה דוקטור אבל

אני לא עברתי גרידה אחרי הלידה היה לי מחזור כבד אחרי הלידה בשלושים יום ומאז המחזור שלי סדיר אך אני לא יודעת אם אני יכולה להרות שוב. אני רוצה לשאול מה זה מעקב הריון בסיכון גבוה? תודה ואלפי תודות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה