מצג עכוז

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/11/2008 | 12:39 | מאת: דינה

שלום ד"ר חיים דוד, אני בשבוע 33 והעובר נמצא במצג עכוז. אני מתכננת ללדת בהילל יפה וזוהי תהיה לידה 2 (הראשונה הייתה ב-08/2007, לידה רגילה, ללא חריגות, אך "הפעילו" אותי עם הבלון). האם יש בהילל יפה רופא מיילד/מיילדת עם מיומנות ללידת עכוז? מה לגבי "היפוך העובר" בכלל ובהילל יפה בפרט? בתודה מראש על

יש סיכוי טוב שהעובר יתהפך עד ללידה יש אפשרות אצלנו ללדת עכוז או לעשות היפוך חיצוני או לעשות ניתוח קיסרי יש להגיע ליעוץ לגבי יתרונות וחסרונות של כל גישה ואז להחליט

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה