משטח נרתיקי GBS - המשך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/10/2008 | 08:12 | מאת: חברה

האם גם התינוק יקבל טיפול אנטיביוטי במידה ויתגלה אצלי הסטרפטוקוק?

17/10/2008 | 18:27 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לחברה שלום. כמובן שהתרופה המוזרקת תוך ורידית בזמן הלידה,עוברת גם לתינוק.מעבר לכך אין צורך נוסף.אגב ממה נובע כל הלחץ שלך בענין זה??.

18/10/2008 | 08:20 | מאת: חברה

זו בדיקה חדשה יחסית, ולא כל הרופאים מבצעים אותה. הרופא שלי כן מבצע אותה ורציתי לשמוע גם ממך: מהי הבדיקה ובעיקר מה השלותיה לגבי התינוק בלידה. (בניגוד לכל הבדיקות האחרות - ישנן המון הריוניות/יולדות שלא שמעו על זה.... ).תודה על תגובותייך המהירות והמקצועיות. שבת שלום.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה