הערכת גדילת עובר בשבוע 32

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/10/2008 | 23:26 | מאת: YY

דר' שלום, אני באמצע שבוע 32 (31+3) ועברנו היום בדיקת גדילת עובר. התוצאות: BPD 75.2 mm OFD 91.3mm HC 268.2mm AC 259mm Femur 56.9mm הערכת משקל 1531 גר' הרופא ציין כי השליה וכמות מי השפיר תקינות ושהודגמו תנועות נשימה, טונוס עובר ותנועות גוף ודופק. הוא אמר כי העוברית קטנה ב10 ימים אך לא פירט האם התוצאות

06/10/2008 | 23:28 | מאת: YY

הרופא לא ציין האם התוצאות תקינות או לא. האם הן תקינות? האם עלינו לעשות משהו? נודה לתשובתך בהקדם, מודאגים

07/10/2008 | 10:01 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ל-YY שלום. כתבת בשאלה רק את ערכי המדידה ולא מס השבועות בהתאמה, משום שלעיתים יש הבדל בין מכשיר למכשיר.כמוכן אין בידי נתוני מדידה מבדיקות קודמות על מנת האם ההבדל הוא רק מעכשיו,או גם מבדיקות קודמות.ממליץ שתגשי לרופאך עם כל התוצאות ולראות.האם יש מקום לבירור נוסף או לא. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה