gbs

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2008 | 09:26 | מאת: מ

שאלה נוספת בהמשך לתשובתו של ד"ר אריה שחר... בדיקה ראשונה-יש את החיידק. בדיקת תרבית חוזרת-אין סימנים. הרופא שלי המליץ לחזור על הבדיקה בשבוע 35 + משטח בתעלת הלידה כדי לוודא שאכן אין. במידה והבדיקה תצא תקינה - האם זה אומר שבטוח שאין לי ? האם לא ייתנו לי בלידה אנטיביוטיקה ? (את הבדיקה הראשונה עשיתי אצלכם בבי"ח כשהייתי מאושפזת). תודה ושנה טובה.

03/10/2008 | 12:14 | מאת: ד"ר אריה שחר

בשבוע 34-34 לוקחים משטח ל GBS שהינו חידק שיכול לפגוע בעובר במהלך לידה נרתיקית - וז אם חיובי דורש טיפול בזמן הלידה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה