כרומוזום 1 לא תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/09/2008 | 20:21 | מאת: אלמונית

שלום, ערכתי בדיקת מי שפיר לאבחון נשאות של X שביר אשר יצאה תקינה. כחלק מהבדיקה הכרומוזומלית התגלה כרומוזום מספר 1 כלא תקין. הפנו אותי ואת בעלי לבדיקות דם בשם קריוטיפ"" באופן דחוף. הייתי מעוניינת לדעת קצת יותר פרטים על השלכות המקרה לטוב ולרע, (על אף ייעוץ גנטי שקיבלתי- אך אינו מספק). בתודה אלמוני

יתכן ומדובר במבנה כרומוזום כמו של בעלך, לכן בודקים לו קריוטיפ כלומר מבנה כרומוזומים, , ואז אין שום בעיה שהרי בעלך בריא, ואם לא היעוץ צריך להנתן לך רק גנטית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה