רגליים וכפות רגליים נפוחות באמצע ההריון,,

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/09/2008 | 08:59 | מאת: שירה

מה עושים עם רגליים וכפות רגליים נפוחות באמצע ההריון, מדובר על חודש שישי , כאשר כף הרגל הכפילה גודלה ולא נכנסת לאף נעל, והחלק של השוק ,מהברך ועד לקרסול -הכפילו רוחבם. האם יש קשר בין כמויות שתיית המים הרבים לנפיחות הזו, (שותה 16 כוסות מים ביום ,בשל מיעוט בכמות מי-השפיר) ואיך מחזירים את הרגליים למצב ללא נפיחות ? בתודה, שירה

בהריון יש אגירת נוזלים טבעית בגוף הגורם לבצקות , אם נראה לך מוקצן עליך להבדק על ידי הרופא, הנוזלים יוצאים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה