בקטריאל וגינוזיס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/09/2008 | 19:45 | מאת: איילת

אני בשבוע 20 להריון, שבועיים אחרי מי שפיר ויש חשש שיש לי בקטריאל וגינוזיס. ממה שקראתי באינטרנט יש לטפל בקטריאל וגינוזיס בהריון כי זה יכול לגרום לירידת מים ולידה מוקדמת וגם לידת תינוקות עם משקל נמוך או פגים. לעומת זאת רופא שלי אומר שלא צריך לטפל בכלל ומחקרים מראים שאין שום תועלת בטיפול. מה דעתכם?

04/09/2008 | 11:32 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאיילת שלום. בקטריאל ואגינוזיס זוהי מחלה זיהומית של הנרתיק,נגרמת עי חידק הגרדנלה.לא כתבת כיצד הועלה החשדלמחלה אלך. אם תרבית נרתיק חיובית,אני מטפל עם משחה אנטיביוטית מקומית.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה