תנועות העובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/08/2008 | 06:58 | מאת: נדין

שלום, שבוע 27. השאלה שלי היא כיצד ניתן להבחין אם העובר במצוקה? ישנם ימים שאני מרגישה אותו בועט בצורה חזקה והרבה פעמים ביום, וישנם ימים שאני מרגישה בעיטות חלשות ומספר מועט ביום. זה נורא מדאיג אותי כי כבר יומיים שאני מרגישה תנועות חלשות. אני מנסה לא להילחץ יותר מדי ולא רוצה להתחיל לרוץ כל יומיים לרופא. האם יש סימנים נוספים היכולים להעיד על מצוקת העובר שיש לשים לב אליהם? תודה.

14/08/2008 | 17:32 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי נדין צריך לשים לב לתנועות עובר בוקר צהריים וערב, חלשות או חזקות העיקר שיש תנועות. סימנים מדאיגים אחרים: צירים, דימום , ירידת מים, כאבי בטן או חום. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה