שאלה לרופא בלבד:: כאב ראש בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/10/2016 | 16:01 | מאת: לימור

ד"ר שלום, אני בשבוע 29+5. מאתמול בערב סובלת מכאבי ראש חזקים. באמצע הלילה הם עברו אבל כשקמתי הבוקר התעוררתי שוב עם כאב ראש מתמשך. בהמלצת רופא הנשים שלי הלכתי לבצע הבוקר בדיקת לחץ דם וחלבון בשתן (באמצעות סטיק ולא ע"י בדיקת דם). התוצאות יצאו תקינות. כאב הראש לא מפסיק גם לאחר נטילת כדור אקמול אחד, ועם מנוחה, ואני משתדלת לשתות הרבה מים (כ-2-3 ליטר ביום). חשוב לציין שלפני ההריון סבלתי רבות ממגרנות וטופלתי בכדורים נגד מרגנות, אבל מתחילת ההריון ועד עכשיו לא סבלתי בכלל מכאבי ראש. מה את/ה ממליצים לעשות?

01/11/2016 | 15:30 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

אם כאב הראש לא חולף עם אקמול ממליצה לפנות למוקד / מיון לצורך בדיקות מעבדה והערכה חוזרת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה