צירים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/07/2015 | 22:17 | מאת: עדי

אם ברקיסטון לא יתכנו בשבוע 20. יש צירים מדומים שכן או שחייב שמדובר במוקדמים/? אני בת 25 הריון ראשון הפריה. שבוע 23. משבוע 20 התחילו התקשויות לא כואבות בכלל. מתגברות בערב לאחר יום של מאמץ. במוניטורים הייתה פעילות רחמית קלה. ובחלק מהם ללא פעילות. צוואר באינספור בדיקות נצפה ארוך וסגור אורך 38-40 ממ למעט בדיקה אחת שבזמן ציר הצוואר התקצר מ 38 ל 35 וחזר לאחר כמה שניות ל 38. למחרת בדקו שוב והיה40 ממ.מה יש לעשות? מדובר על צירים מוקדמים?

09/08/2015 | 14:07 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, יש אפשרות שמדובר בצירים מוקדמים אם צוואר הרחם ארוך כפי שתיארת אז פחות בעייתי יש לדאוג לשתות כמות מספקת של נוזלים (בין 2-3 ליטר ביממה) ולבצע תרבית שתן בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה