הריון מדומה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/03/2014 | 12:52 | מאת: מורני

שלום, אני בשבוע 2+10 שבוע הבא יש לי בדיקת שקיפות עורפית (שבוע 11+2) בשבוע 6+6 נמצא באולטרסאונד בטני דופק וגודל שטעם לשבוע ולימים מאז בעצם כמעט 5 שבועות אין לי מושג אם הכל המשיך להתפתח כראוי וזו הרגה של חוסר אונים. מפחדת שאגיע לבדיקה ויגידו ששק ההיריון ריק. האם זה הגיוני??? האם זה קורה?? טפו טפו טפו מרגישה טוב, ללא דימומים או הפרשות, רק עייפות האם זה סימן לתקינות ההיריון??? אם משהו לא היה מתפתח כראוי הייתי מרגישה זאת??

17/03/2014 | 10:36 | מאת: ד"ר רון בלוססקי

הי מורני בשבועות מוקדמים לא חשים תנועות כך שלא ניתן לדעת האם ההריון תקין. ברגע שניצפה דופק ולא הופיע דימום הסיכוי לתקינות הריון גבוה ביותר בברכה רון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה